KodaiAnanda werkt samen met PEAK, een lokale organisatie in Zuid-India, om de gezondheidszorg in heuvels van Kodai te verbeteren. De dorpen in de heuvels van Kadai Zuid-India en hebben te kampen met ernstige gezondheidsproblemen, zoals hoge sterftecijfers bij pasgeborenen en kinderen, ondervoeding en een gebrek aan toegang tot medische zorg.

Samen zetten Ananda en PEAK zich in om de gezondheidsinfrastructuur in dorpen van Kodai te versterken. Dit gebeurt onder andere door het ondersteunen van lokale gezondheidscentra en het trainen van medisch personeel. Daarnaast organiseren zij gezondheidskampen waar mensen gratis medische hulp kunnen krijgen en voorlichting over gezondheid en hygiëne wordt gegeven.

Een ander belangrijk aspect van hun samenwerking is het ondersteunen van kwetsbare gemeenschappen, zoals kinderen en vrouwen. Zo worden er gezondheidsprogramma's opgezet voor zwangere vrouwen en jonge moeders.

De samenwerking tussen Ananda en PEAK is van onschatbare waarde voor de gemeenschappen in de heuvels van Kodai. Door hun gezamenlijke inzet kan de gezondheidszorg in de regio worden verbeterd en kunnen vele mensen toegang krijgen tot medische zorg en voorlichting over gezondheid en hygiëne.

  

  

Een aantal van onze projecten worden ondersteund door: