In het weekend van 21 en 22 oktober 2023 organiseerde Ananda vzw een eetfestijn dat iedereen nog lang zal bijblijven. Het evenement, dat plaatsvond in de Looierij in Gijzegem, was een groot succes. De gasten waren vol lof over het heerlijke eten en de warme sfeer.

Het hoogtepunt van het evenement was ongetwijfeld het eten dat werd geserveerd, maar ook de grote keuze aan zelfgebakken taarten.

Wat dit evenement extra bijzonder maakte, was het enthousiasme van de vrijwilligers die hun tijd en energie eraan gaven. Zonder hun onvermoeibare inzet zou dit eetfestijn nooit zo'n groot succes zijn geworden. De vrijwilligers zorgden ervoor dat alles op rolletjes liep, van de bereiding van de maaltijden tot de bediening van de gasten. Hun toewijding en inspanningen waren bewonderenswaardig en toonden de kracht van vrijwilligerswerk.

Echter, de ware essentie van het evenement lag in het doel ervan. Ananda vzw zet zich in voor projecten in India, meer specifiek in Tamil Nadu. De opbrengsten van dit eetfestijn zullen dan ook bijdragen aan de werkingskosten en aan de diverse initiatieven die de organisatie ondersteunt in deze regio. Door deel te nemen aan het festijn droegen gasten niet alleen bij aan een gezellige avond of middag, maar steunden ze ook rechtstreeks de waardevolle projecten in India.

Ananda vzw kijkt met trots terug op dit evenement en is dankbaar voor de steun van de vrijwilligers en degenen die hebben bijgedragen aan het succes ervan. Dit smakelijke succes zal ongetwijfeld een blijvende herinnering zijn voor iedereen die aanwezig was, en het moedigt ons allemaal aan om meer te doen voor waardevolle projecten in Tamil Nadu, India, en degenen die daar baat bij hebben.

We willen jullie nu al uitnodigen voor het eetfestijn volgend jaar. Meer informatie ontvang je in de loop van volgend jaar.

  

  

Een aantal van onze projecten worden ondersteund door: