Dit jaar vieren we met trots 30 jaar Ananda, waarin we ons onverminderd hebben ingezet om hoop en hulp te brengen naar degenen die dit het meest nodig hebben in Tamil Nadu, India. Onze reis door die 30 jaar is doordrenkt van liefde en toewijding, maar eerlijk gezegd, we staan voor een uitdaging: we hebben de afgelopen jaren enkele gewaardeerde donateurs verloren.

In het licht van dit jubileum en vooruitkijkend naar de toekomst, hebben we een duidelijke visie. Onze verjaardagswens is eenvoudig maar krachtig: laten we samen 30 nieuwe donateurs – en dat mogen er natuurlijk altijd meer zijn – vinden om continuïteit te waarborgen en onze steun aan de behoeftigen in Tamil Nadu voort te zetten en eventueel uit te breiden.

Waarom 30 nieuwe donateurs zo essentieel zijn:

  1. Stabiliteit voor de lange termijn: Met 30 nieuwe donateurs kunnen we een solide basis leggen voor de toekomst van Ananda. Dit betekent dat we onze lopende projecten kunnen handhaven en zelfs kunnen uitbreiden om nog meer mensen te bereiken.
  2. Uitbreiding van de impact: Elke nieuwe donateur vergroot onze capaciteit om positieve verandering teweeg te brengen. Samen kunnen we meer levens beïnvloeden, meer gemeenschappen versterken en een bredere hoop verspreiden.
  3. Veerkracht voor toekomstige uitdagingen: Met een groeiende gemeenschap van donateurs kunnen we flexibeler reageren op nieuwe uitdagingen en kansen. Dit stelt Ananda in staat om zich aan te passen en te evolueren in een altijd veranderende wereld.

Hoe jij kunt bijdragen:

  • Word een partner in hoop: Overweeg om zelf een van die 30 nieuwe donateurs te worden. Jouw bijdrage maakt een direct verschil in de levens van degenen die het nodig hebben. Of beter nog: start een doorlopende opdracht van 5, 10,… euro per maand. Zo kunnen we de continuïteit van jullie hulp nog beter verzekeren. Alle giften komen voor 100 % ten goede van de te financieren projecten in Tamil Nadu.
  • Verspreid het verhaal: Deel ons verhaal met je vrienden, familie en netwerk. Laat hen weten waarom jouw steun zo cruciaal is.
  • Lanceer een actie: Of het nu een kleinschalige bijeenkomst, een online campagne of een speciaal evenement voor een bijzondere gebuertenis is, jouw initiatief kan de weg vrijmaken voor nieuwe donateurs.

Ananda staat al drie decennia lang voor hoop, liefde en daadkracht. Laten we deze erfenis samen voortzetten door 30 nieuwe donateurs te verwelkomen en gezamenlijk een positieve impact te creëren in Tamil Nadu.

Doe mee, word een partner in hoop, en laten we samen de komende jaren van betekenis en verandering vormgeven!

Onze diepe dankbaarheid voor jouw steun en toewijding aan de arme bevolking van Tamil Nadu.

  

  

Een aantal van onze projecten worden ondersteund door: